Koulutukset

Koulutukset

 

Koulutusvalikoimaamme kuuluu:

* Terveysmetsä-luento kertoo monipuolisesti ja innostavalla tavalla luonnon tutkituista vaikutuksesta ihmiseen. Sisältö antaa konkreettisia eväitä luonnon hyvinvointivaikutusten tuomiseksi osaksi arkea. Luento sopii esimerkiksi työyhteisöille. (1 tunti)

* Terveysmetsä-työpaja auttaa suunnittelemaan ja käynnistämään luontotoimintaa erilaisille kohderyhmille. Työpaja soveltuu esimerkiksi kuntoutuskeskuksille sekä terveydenhuollon yksiköille. (4 tuntia)

* Terveysmetsä-opaskoulutus antaa perusvalmiuden Terveysmetsä-ryhmien opastamiseen. Menetelmä on kehitetty Terveysmetsä-ministeriöhankkeessa ja hiottu yhteistyössä Sipoon kunnan terveys- ja sosiaalitoimen kanssa. Koulutus on ensisijaisesti suunnattu henkilöille, joilla on joko sosiaali- ja terveysalan tai luontoalan koulutus sekä kiinnostus / harrastuneisuus toista kohtaan (eli esimerkiksi hoitajalla luontoa tai eräoppaalla hyvinvointia kohtaan). Koulutus sopii esimerkiksi järjestöille, yhdistyksille, sairaanhoitopiireille tai kuntien sosiaali- ja terveyspalveluiden yksiköille. (2 x 8 tuntia)

Koulutuksista saamaamme palautetta:

”Kokonaisuutena erittäin selkeä, hyvin koostettu, monipuolinen ja innostava koulutus. Koulutus oli kokonaisuutena paljon enemmän kuin odotin.”

”Kiitos innostavasta, osallistavasta ja kaikkia kunnioittavasta tavasta luennoida, kouluttaa ja ohjata. Olette todella taitavia!”

”Ihan häkeltynyt olo, että kahdessa päivässä voi saada näin paljon.”

Ota yhteyttä: